Over ons

Willem Kleijne en Eric Smulders, vaardig in de financiële dienstverlening als hypothecair planner en risico-adviseur, dankzij oa een meer dan 20 jaar lange ervaring in deze mooie branche. Wij zien een financieel-, en/of een risico-adviseur als een belangrijke en waardevolle schakel in een hypotheek of verzekeringstraject. Als onafhankelijk adviseur stellen wij de belangen van onze relaties centraal, daarbij spelen inzicht, betrokkenheid en bovenal vakkennis een belangrijke rol. Wij doen zaken met diverse verzekeringsmaatschappijen en banken en hebben een ruime ervaring om zaken voor u gedaan te krijgen. Bij diverse banken en verzekeraars hebben wij een streepje voor, wat in zijn geheel in uw voordeel is.


Even alle belangrijke zaken op een rij

Een overzicht van alle juridische en informatieve documenten

Ons kantoor of één of meerdere werknemer(s) staat/staan bij verschillende organisaties geregistreerd.

Registraties

Het dienstverleningsdocument geeft informatie over onze dienstverlening en wat je ongeveer aan kosten kunt verwachten. In een productwijzer staan de belangrijkste kenmerken van een verzekering. Dit helpt u bij het oriënteren en om te bepalen of een verzekering zinvol voor u is.

Dienstverleningsdocumenten Productwijzers

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en cookies wanneer u onze website bezoekt. Benieuwd hoe wij dit doen?

Privacy Cookies Disclaimer

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden of kunnen er misverstanden ontstaan. Lees in onze klachtenprocedure hoe wij met uw klacht omgaan.

Klachtenprocedure