Advies nodig? 040 - 257 40 31

Wie zijn wij?

Willem Kleijne, Eric Smulders en Sebastiaan Wilmsen hebben samen heel veel ervaring in de financiële dienstverlening als hypothecairplanner, financieel-planner en risico-adviseurs.

Als onafhankelijk verzekeringstussenpersoon stellen wij de belangen van onze relaties centraal.

Wij doen zaken met diverse verzekeringsmaatschappijen en hebben een ruime ervaring om zaken voor u gedaan te krijgen. Bij diverse banken en verzekeraars hebben wij een streepje voor, wat in zijn geheel in uw voordeel is.

Het geven van vrijblijvende totaaladviezen wordt in de praktijk als zeer waardevol ervaren. Daarbij spelen inzicht, betrokkenheid en bovenal vakkennis een belangrijke rol.

Wij hopen dat deze website een informatieve rondgang zal zijn door de diensten en producten van Advies Contact. Heeft u nog aanvullende vragen of wilt u een geheel vrijblijvende advies/service afspraak maken, neemt u dan gerust contact met ons op. Ga naar onze contactgegevens voor de juiste telefoon-, adres-, en e-mail-gegevens.

Producten en diensten
Hier vindt u de gemiddelde kosten van de verschillende diensten die Advies Contact aanbiedt. Afhankelijk van de diensten die u kiest kunnen de kosten die in rekening gebracht worden verschillen.

 

Copyright © 2019 Advies Contact

Disclaimer | Contact | Klanten login

KvK: 58638598

Website door: Dutch Media Lab